ΑΦΟΙ ΖΑΓΑΡΗ - ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΩΝ
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  
 
 
 
 

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ

Διαθέτουμε κηπευτικά χώματα, φυσικά λιπάσματα, (φυτικά και ζωικά), ειδικά ελαφροβαρή εδαφικά μίγματα , ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε και την διάστρωση κηπευτικού χώματος αλλά και την διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων, σε όλη την Αττική.

Κηπευτικό χώμα

Κοσκινισμένο ή μη, το κηπευτικό χώμα, που διαθέτουμε, είναι επιλεγμένο με αυστηρά κριτήρια, που βασίζονται στην πολυετή εμπειρία μας, αλλά και τις ανάγκες των εξειδικευμένων στα πράσινα έργα συνεργατών μας, που επί χρόνια μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν με την επιστημονική τους κατάρτιση.

Εδαφικά μίγματα

Έτοιμα μίγματα, ενισχυμένα κατάλληλα, ανάλογα με την χρήση, ιδανικά για γκαζόν, ταρατσόκηπους, οπωροκηπευτικά, δενδροκαλλιέργειες κ.λ.π., είναι η καλύτερη επιλογή για ότι κι αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε.

Στα εδαφικά μας μίγματα οι αναλογίες στα υλικά καθορίζονται πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του έργου. Δεν είναι όλα τα μίγματα ίδια και κάθε υλικό συμβάλλει με τα δικά του χαρακτηριστικά, ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα:

  • Χώμα: σταθερότητα, οργανικές ουσίες, αποστράγγιση

  • Άμμος ποταμού: υψηλή αποστράγγιση, σταθερότητα μίγματος

  • Ελαφρόπετρα: μείωση βάρους, αύξηση αεροπερατότητας, κατακράτηση νερού μαζί με οργανικές ουσίες στους κρατήρες της, με σταδιακή αποδέσμευση και διοχέτευσή τους στο ριζικό σύστημα

  • Οργανική ύλη: απαραίτητη «τροφή» για το ριζικό σύστημα

  • Τύρφη: αύξηση αεροπερατότητας και οργανικών ουσιών

  • Περλίτης: αύξηση αεροπερατότητας και συγκράτηση νερού

Σημαντικό:

Το χώμα και το μίγμα κοσκινίζονται στις εγκαταστάσεις μας με μηχανικό κυλινδρικό κόσκινο (0-24 χιλ.), όπου οι πέτρες δεν σπάζονται, αλλά αποβάλλονται. Δυστυχώς όλο και πιο συχνά συναντάμε «κηπευτικό» χώμα, "πλούσιο" σε λατομική άμμο, που όμως είναι καταστροφική για τα φυτά.

 

Όλα τα προϊόντα μας, παραδίδονται άμεσα, με γερανούς (αν πρόκειται για big-bags) ή με ανατρεπόμενα φορτηγά, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Το κλειδί στην επιτυχία του κήπου σας είναι η σωστή επιλογή του φυτικού υποστρώματος. Εμπιστευτείτε γι' αυτό ανθρώπους με βαθειά γνώση και πολυετή εμπειρία.

 

ΑΦΟΙ ΖΑΓΑΡΗ - ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΩΝ
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: ΧΩΜΤΕΚ Ε.Π.Ε. - Κινητό: 6947-893139

Κατασκευή Ιστοσελίδας direct web